In stijl, rust en privacy dineren? Dan is private dining uitermate geschikt. Private dining is zowel privé als zakelijk in te zetten.

Privé private dining
Wilt u uw partner verrassen met een diner-voor-twee? Of juist met de hele familie bijkletsen in een huiselijk sfeer zonder omkijken naar de culinaire verzorging? Dan biedt de CulinairXpert uitkomst. U geeft aan wat u wenst te eten en hij verzorgt alles tijdens het diner. Van het sfeervol aankleden van de tafel, het inschenken van het aperitief tot het doen van de afwas; u kunt zorgeloos genieten en de complimenten voor de heerlijke avond in ontvangst nemen.

Zakelijke private dining
Soms zijn er zaken die besproken moet worden onder het genot ven een verfijnd gerecht en een mooi glas wijn. Ook dan is de CulinairXpert inzetbaar. Zijn ervaring in de zakelijke gastvrijheid geeft net dat extra beetje cachet aan uw diner, wat kan leiden tot commercieel succesvol zakendoen!

De private dining is uitermate geschikt om geheel naar uw wens in te richten of laat uzelf eens verrassen door de originaliteit van chefkok Gregory. Op professionele wijze verzorgt hij de avond tot in de puntjes. Vraag nu uw offerte aan!